Handige tips voor het reizen met de taxi

Handige tips voor het reizen met de taxi

Reizen in de taxi met Sociaal Vervoer Nederland

Reist u binnenkort met de taxi? Lees dan onderstaande tips om zorgeloos en comfortabel op reis te gaan.

1. Reserveer vooraf

Sociaal Vervoer Nederland brengt u naar de gewenste bestemming, wanneer u dat wilt. Maak daar slim gebruik van door uw rit vooraf online te reserveren. De taxi staat dan op het afgesproken tijdstip klaar. Zo hoeft u nooit meer te wachten en bent u het voordeligst uit.

2. Vaste ritprijs

Wanneer u een taxi online reserveert, kunt u direct de ritprijs zien. Dat bedrag is de ritprijs die u achteraf betaald en komt zodoende niet voor verrassingen te staan wanneer u moet betalen.

3. Een praatje of juist stilte

Sommige mensen maken graag een praatje met de chauffeur. Maar soms bent u juist even toe aan stilte. Een voordeel van de taxi is dat het allebei kan. Geef het gewoon even aan en dan houdt de chauffeur daar rekening mee.

4. Maak slim gebruik van uw reistijd

Tijdens de rit hoeft u niet op de weg te letten en kunt u niet worden afgeleid door andere reizigers. Hier kunt u slim gebruik van maken door nog even iets door te lezen, te telefoneren of om even tot rust te komen. Bij Sociaal Vervoer Nederland heeft u tijdens ritten van 30 minuten of langer óók de mogelijkheid om gebruik te maken van wifi in de taxi.

5. Vergeet niet van de rit te genieten

Een taxirit is de meest comfortabele vorm van “bijzonder” openbaar vervoer. Tijdens een taxirit kunt u meer genieten van de omgeving dan in bijvoorbeeld de trein. Vergeet u dan ook niet te ontspannen en van de reis te genieten.

Direct een taxi reserveren

Heeft u een taxi in Breda nodig? Kies dan ook voor de zekerheid van transparantie, comfort en stiptheid en reserveer online bij Sociaal Vervoer Nederland!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *